Kolumbus Sanntid og personvern

Tilganger og statistikk når du bruker Kolumbus Sanntid-appen.

Tilganger
For at Kolumbus Sanntid skal fungere optimalt må appen ha tilganger til enkelte funksjoner på telefonen din. Du kan velge å skru av disse tilgangene, men enkelte funksjoner vil da ikke være tilgjengelig eller ikke fungere helt optimalt. Du skrur av tilgangene i innstillingene på telefonen din.

Kolumbus Sanntid trenger følgende tilganger:

Sted: Brukes for å finne posisjonen din, slik at du kan få opp stoppesteder i nærheten og finne posisjonen din i sanntidskartet. Du kan søke på holdeplasser og bruke sanntidskartet selv om stedstjenester er slått av.

Internett: Du må være tilkoblet internett enten via mobildata eller WiFi for å bruke appen.

Statistikk
Vi ønsker å gjøre appen bedre, og bruker Google Analytics i Kolumbus Sanntid for å samle informasjon om bruk. Bruksinformasjonen sendes anonymisert til oss, og kan ikke knyttes til deg som bruker. Dersom du allikevel ikke ønsker å dele bruksinformasjonen din kan du skru av dette under «Innstillinger» i appen.

Fluxloop/Pinch
Gjennom trådløse mottakere/sendere (beacons) i bussene, registreres anonymiserte data fra sanntidsappen. Ved å gi tilgang til stedstjenester (Android og iOS) og bluetooth (iOS), kan du også motta spørreundersøkelser fra Kolumbus om reiseopplevelsen din. Anonymiserte data sendes til tredjepart Fluxloop, som analyserer dataene og presenterer rapporter for Kolumbus. Du kan velge å ikke delta ved å slå av sending av data under instillingene i appen. Her kan du også se og slette de innsamlede dataene.


Sist oppdatert : 17.01.2020