Kampanjer og personvern

Her finner du informasjon om hvordan Kolumbus behandler dine personopplysninger i forbindelse med kampanjer og konkurranser.

Dette behandler vi
Kolumbus kan behandle opplysninger om deg som navn, adresse, alder, telefonnummer og eller e-postadresse dersom du velger å delta i en av våre kampanjer eller konkurranser. Vi lagrer bare opplysningene dine dersom du har samtykket til det.

Formål
Formålet med registreringen og behandlingen av personopplysningene dine i forbindelse med kampanjer og konkurranser er å kunne kontakte deg om du vinner og å kontakte deg for spørsmål og kartlegging.

Rettslig grunnlag
Samtykke til behandling av personopplysninger.

Du kan når som helst trekke dette samtykket for den pågående kampanje gjennom å sende oss en mail eller benytte kontaktskjemaet på kolumbus.no.

Send e-post til personvern@kolumbus.no

Send henvendelse via kontaktskjema

Tilgang og bruk
Kolumbus er behandlingsansvarlig for personopplysningene. Tilgangen til personopplysningen er begrenset til de som har tjenstlig behov.

Du har rett til innsyn i og retting av opplysninger som er lagret om deg, les mer om dine rettigheter under Personvern i Kolumbus' tjenester. Kolumbus utleverer ikke personopplysninger dersom vi ikke blir pålagt det av offentlig myndighet.

Lagring og sletting
Personopplysninger i forbindelse med kampanjer blir lagret i 100 dager etter registrering. Etter dette blir opplysningene slettet. Vi vil også slette opplysningene dersom du trekker ditt samtykke.


Sist oppdatert : 10.10.2018