MinSide

Hva er MinSide? Hva kan jeg gjøre som MinSide-bruker?

Dersom du skulle miste eller bli frastjålet Kolumbuskortet ditt, kan du sperre det i MinSide og få resterende beløp på kortet overført til et nytt kort.

Ja. For å kjøpe billetter/fylle på Kolumbuskortet, velger du Kjøp billett i menyen eller på siden Min profil. Kjøper du billetten din her, eller fyller på Reisepenger på Kolumbuskortet, slipper du ombordtillegget på Nord-Jæren.

MinSide er din personlige side på kolumbus.no. Som bruker av MinSide kan du registrere Kolumbuskort, sperre kort dersom du mister dem og bestille nye Kolumbuskort. Du kan også bestille billetter/fylle på Kolumbuskortet ditt og henvende deg til oss.

Gå til innloggingssiden og velg Opprett ny bruker. Fyll inn personopplysninger og trykk Lagre. Du vil nå motta en e-post med en aktiveringskode. Trykk på lenken i e-posten for å aktivere profilen din. Etter at du har aktivert profilen din, kan du ta i bruk MinSides tjenester.

Kan det være at du prøver å logge inn med brukernavnet og passordet du bruker i nettbutikken? Husk at du må registrere deg som bruker av MinSide også, selv om du allerede er registrert i nettbutikken. Dersom du allerede er registrert i MinSide, men fortsatt ikke klarer å logge inn, bør du sjekke at du har tastet riktig brukernavn og passord. Vær oppmerksom på eventuelle store og små bokstaver i passordet. Klarer du fortsatt ikke å logge inn, kan du få tilsendt nytt passord ved å klikke på Glemt passord?.

Bruker du en eldre versjon av Safari på Mac, må du midlertidig logge deg inn i nettbutikken etter at du har trykket på Kjøp billett i MinSide. Brukernavnet og passordet for nettbutikken er det samme som for MinSide. Noen kan også oppleve at billettkjøpet ikke går gjennom når de bruker en eldre versjon av Safari på Mac.

Dersom du kan bruke en annen nettleser enn Safari, for eksempel Firefox eller Google Chrome, skal alt fungere normalt, og du trenger ikke å logge deg inn i nettbutikken etter at du har trykket Kjøp billett i MinSide. Oppdaterer du Safari til siste versjon, skal også alt fungere som normalt.


Sist oppdatert : 23.05.2017