Vi oppgraderer sanntidssystemet

I løpet av våren oppgraderes sanntidssystemet.

I løpet av april og mai kan du på grunn av oppgraderinger oppleve at informasjonen på ulike flater stemmer ikke overens, i tillegg til andre mindre feil.

Sanntidssystemet mater informasjon ut til flere flater, blant annet appen du har på din telefon, opplesning av neste stopp om bord på bussen, listen over de neste holdeplassene på skjermen om bord på bussen og ikke minst sanntidskartet som du finner både i appen og her på kolumbus.no.

Bedre prognoser og færre feil
Målet er bedre prognoser og færre feil i tjenesten. Sanntidssystemet beregner når bussen vil være på ett bestemt sted ut fra hvor lang tid den har brukt mellom ulike punkter tidligere i traséen. Det er disse prognosene vi ønsker å gjøre enda mer nøyaktige etter denne oppgraderingen.

Vi setter pris på tålmodigheten din, og om du opplever feil vil vi gjerne at du melder det inn til oss på Facebook eller gjennom kontaktskjemaet vårt.

Har du lyst til å hjelpe oss å utvikle appene og andre kundetjenester? Meld deg inn i vårt testpanel på Facebook, og send en e-post til pilot@kolumbus.no. Vi har mange spennende planer, og verdsetter alle som vil være med oss på reisen.


Sist oppdatert : 26.08.2021