MinSide

Hva er MinSide? Hva kan jeg gjøre som MinSide-bruker?

Dersom du skulle miste eller bli frastjålet Kolumbuskortet ditt, kan du sperre det i MinSide og få resterende beløp på kortet overført til et nytt kort.

Ja. For å kjøpe billetter/fylle på Kolumbuskortet, velger du Kjøp billett i menyen eller på siden Min profil. Kjøper du billetten din her, eller fyller på Reisepenger på Kolumbuskortet, slipper du ombordtillegget på Nord-Jæren.

MinSide er din personlige side på kolumbus.no. Som bruker av MinSide kan du registrere Kolumbuskort, sperre kort dersom du mister dem og bestille nye Kolumbuskort. Du kan også bestille billetter/fylle på Kolumbuskortet ditt og henvende deg til oss.

Gå til innloggingssiden og velg Opprett ny bruker. Fyll inn personopplysninger og trykk Lagre. Du vil nå motta en e-post med en aktiveringskode. Trykk på lenken i e-posten for å aktivere profilen din. Etter at du har aktivert profilen din, kan du ta i bruk MinSides tjenester.

Hvis du ikke har registrert deg og opprettet brukerkonto, må du gjøre dette først. Dersom du allerede er registrert i MinSide, men fortsatt ikke klarer å logge inn, bør du sjekke at du har tastet riktig brukernavn og passord. Vær oppmerksom på eventuelle store og små bokstaver i passordet. Klarer du fortsatt ikke å logge inn, kan du få tilsendt nytt passord ved å klikke på Glemt passord?.


Sist oppdatert : 26.08.2021