Å bestille båtbilletter til Lysefjorden

Informasjon om bestillingsløsningen for MS Lysefjord.

Ja, det går an å reservere plass til bilen din ved å betale på forhånd med Visa eller Mastercard på nett, eller ved å reservere plass med Reisepenger. Dersom du velger å ikke benytte deg av din reserverte plass, får du ikke pengene igjen dersom du ikke møter opp eller avbestiller mindre enn seks timer før avgang. Muligheten for å kjøpe billett via billetter.kolumbus.no opphører 30 minutter før avgang fra rutens startpunkt. For øvrig viser vi til informasjon/vilkår på billetter.kolumbus.no.

Kolumbus gir 17 prosent avslag i pris når 12 eller flere reiser sammen til Lysefjorden. Det forutsettes imidlertid at det blir betalt samlet for hele gruppen. Husk at dere må møte opp senest 10 minutter før avgang; Etter den tid stiller en på lik linje med øvrige passasjerer uten forhåndskjøpt billett. Det er riksveitakster som gjelder for sambandet i Lysefjorden.

Dersom du ønsker å frakte gods til Lysefjorden, tar du direkte kontakt med MS Lysefjord på 916 52 800 før avgang fra Lauvvik.

Ja, du bestiller via billetter.kolumbus.no til alle våre ferjeruter og til hurtigbåtene til Ryfylke og Røvær.

Nei, til og fra Lauvvik kan man kun bestille plass til personbil eller personbil med henger. Når du på billetter.kolumbus.no søker på reiser til/fra en aktuell kai, får du opp de type kjøretøyer du kan bestille plass for.


Sist oppdatert : 26.08.2021