Vinn ett år gratis buss!

Med vår nye sanntidskonkurranse kan du vinne inntil ett år gratis bussreise, samt mange andre flotte premier. 

"På grunn av Sanntid rakk jeg...

... å brette en absurd haug med klær!"

Eller var det kanskje noe annet du rakk fordi du benyttet deg av Sanntid? Et par minutter ekstra på badet, et kvarter lengre søvn på sofaen, eller en tur ut i det fri før bussen kom? Vi vil gjerne vite hva DU rakk på grunn av Kolumbus Sanntid!

Hvordan delta?
Alt du trenger å gjøre er å fullføre setningen "På grunn av Sanntid rakk jeg..." med et bilde og en beskrivelse av hva du rakk. Last opp bildet på Instagram, Facebook og/eller Twitter merket med #KolumbusSanntid.

Vi trekker ut vinnere kontinuerlig fram til og med 30. November. Du kan vinne årskort, halvårskort, månedsprodukter eller kinoopplevelser. Knips, tagg, send og vinn - easy peasy!

Konkurranseregler
Vinnerne kåres på bakgrunn av en jury satt sammen av Kolumbus' ansatte ved kundesenteret og markedsavdelingen. Vinnere og vinnerbilder legges ut fortløpende på våre Facebook-, Twitter- og Instagramprofiler. Retningslinjer som må opprettholdes fra Instagram finner du her:

http://instagram.com/about/legal/terms/

Konkurransen har ikke noe med Facebook å gjøre, ei heller basisfunksjoner fra Facebook. Man står fritt til å velge kanal for deltakelse. Premier og drift av denne kalenderen er ene og alene Kolumbus' ansvar.

Ingen informasjon om våre deltakere eller vinnere vil lagres internt eller selges til tredjeparter. Ved deltakelse samtykker du til at navnet ditt, ditt bilde og din bildebeskrivelse kan publiseres i Kolumbus sin kanaler.


Sist oppdatert : 25.08.2017