Velkommen til nye kolumbus.no

Vi har forbedret nettsiden, slik at den skal fungere best mulig for deg som bruker den.

Enkelt, rent og funksjonelt er stikkord vi har arbeidet ut ifra mens vi har arbeidet med nye kolumbus.no. Vi håper du blir like fornøyd som oss!


Dette er nytt

MinSide

Nå kan du kjøpe billett/fylle på Kolumbuskort i MinSide. Etter at du har logget deg inn på MinSide, velger du Kjøp billett i menyen under MinSide.

Henvender du deg til oss i MinSide, kan du når som helst gå tilbake og se en oversikt over alle sakene du har sendt til oss – og hva vi ha svart deg.

Opprett en MinSide-bruker.

Reiseplanleggeren

Nå finner du sanntidsinformasjon i reiseplanleggeren. Velg Flere valg og Avgangstider i reiseplanleggeren, og søk på den holdeplassen du ønsker sanntidsinformasjon fra.

Når du har tastet inn ønsket reiserute, får du opp en oversikt over hvor mye det vil koste å betale reisen med enkeltbillett.

Kartet i reiseplanleggeren viser nå nøyaktig hvordan bussen kjører.

Design

Over halvparten av nettsidens besøkende bruker mobiltelefon og nettbrett når de er på kolumbus.no. Derfor er det nye designet først tilpasset mobil, deretter datamaskin.

Vi ønsket et mer handlingsdrevet nettsted – det skal være enkelt for deg å gjøre det du kom på nettsiden for å gjøre. Derfor har vi ryddet i struktur og innhold, slik at det er lettere å finne fram.


Nettbutikken

Vi har flyttet nettbutikken til MinSide. Det betyr at du fra nå av logger inn på MinSide når du skal kjøpe billett på nett. I MinSide kjøper du billett ved å velge Kjøp billett under MinSide i menyen. Nettbutikkens funksjoner i MinSide er de samme som de har vært fram til nå, det er bare plasseringen som er endret.

Gi oss en tilbakemelding

Vi vil gjerne høre hva du synes om de nye nettsidene. Send oss ris eller ros gjennom MinSide.


Sist oppdatert : 23.10.2019