Sanntidsskjerm

Sett opp din egen sanntidsskjerm i resepsjonen eller på kjøkkenet og få full oversikt over når neste buss og tog går. Tjenesten er gratis og fungerer på alle skjermer med nettilgang.

 

Tjenesten fungerer like godt på en skjerm i din bedrifts resepsjon, som på en veggmontert iPad hjemme i gangen eller på en større skjerm i et kjøpesenter.

Slik kommer du i gang

Finn en skjerm som står plassert der folk trenger et raskt bilde av når neste buss eller tog går. Ønsker du å få et tilbud på en skjerm, har Atea flere å velge mellom. Ta i så fall kontakt med kundeservice@hjemjobbhjem.no.

1) Gå til sanntidsskjerm.kolumbus.no.

2) Skriv navnet på holdeplassen du er interessert i, og velg holdeplassen fra nedtrekksmenyen eller i kartvisningen.

3) Velg enten listevisning over de neste avgangene fra en eller flere ruter, eller plakatvisning av den neste avgangen. Merk at du kan ha flere holdeplasser med i en listevisning, men bare én i plakatvisning. I plakatvisning kan du også konfigurere teksten som skal stå, for eksempel "Neste buss til Stavanger", og hvilken fargepalett som skal brukes.

4) Tjenesten vil så tilpasse visningen til den skjermen du setter opp. Trykk på tannhjulet oppe i høyre hjørne for å konfigurere visningen.


 


Sist oppdatert : 21.03.2019