Sanntid er blitt enda bedre

Nå gir sanntidsappen vår deg enda mer presis informasjon om når bussen går fra din holdeplass.

Vi har nemlig oppgradert sanntidsappen, slik at prognosene er blitt mer nøyaktige. Det gjør det enda lettere for deg å beregne når du må gå til bussholdeplassen for å nå bussen.

Tidligere har prognosene kunnet være litt ustabile, men dette er nå endelig ordnet, og vi håper du får et fint møte med den forbedrede versjonen av appen.

Flere ruter aktivert

I tillegg til å forbedre appens prognoser, har vi aktivert flere ruter i sanntidssystemet. Rutene som nå er aktivert, er rute 10, 22, 33, 50, 52, X30, X44 og X71. Dersom du har sanntidsappen, kan du allerede nå søke etter de ovennevnte rutenes prognoser. Har du ikke sanntidsappen, kan du laste den ned fra App Store, Google Play eller Windows Store. Dersom du har en annen telefon, kan du bruke den mobiltilpassede nettsiden.

Nyttig å vite om appen
  • Sanntid er et system som forteller deg når bussen går – på minuttet
  • Står det "Nå" som prognose, betyr det at det er mindre enn ett minutt til bussen går fra holdeplassen.
  • Står det "Ca" foran avgangstiden, har ikke systemet kontakt med bussen, og avgangstiden som vises er derfor den avgangstiden som står i rutetabellen.
  • Hittil har rundt 38.500 personer lastet ned appen.

Våre tre nyttige apper

I tillegg til Sanntid, har vi to andre apper, Reiseplanlegger og Billett, som begge gjør det lettere å reise kollektivt i Rogaland.


Sist oppdatert : 25.08.2017