Snart gir vi deg ruteboken for Nord-Rogaland på nett

Fra 21. juni 2014 overtar elektronisk ruteinformasjon for de trykte ruteheftene på Haugalandet.

Det betyr at ruteheftet fra da av blir å finne i sin helhet på kolumbus.no, og ikke i kundesentre eller på bussene.

Oppdatert og miljøbevisst

Det er flere grunner til at vi velger å gjøre dette digitale løftet. Med ruteheftet liggende på nettsiden vår vil informasjonen som står i ruteheftet oppdateres kontinuerlig, og reisende vil alltid ha tilgang til presis informasjon om bussrutene. I tillegg sparer vi både miljø og ressurser ved å redusere antall trykte hefter. Som Miljøfyrtårn er dette noe vi i Kolumbus er svært opptatt av.

Ruteheftet kan bestilles

Dersom du likevel ønsker ruteheftet i papirform, kan du bestille det og få det tilsendt. Det gjør du ved å sende en e-post til rutehefte@kolumbus.no eller ved å ringe telefon 51 92 52 00. Fristen for å bestille rutehefter er mandag 3. juni. Husk å oppgi navn, adresse, telefonnummer og alder i bestillingen.

Overgangen til elektronisk ruteinformasjon skjer i forbindelse med ruteendringene, som trer i kraft 21. juni, på Haugalandet. Informasjon om endringene, samt ruteheftet i sin helhet, publiseres på kolumbus.no før slutten av mai.

Lett tilgjengelig

Selv om ruteheftene for Nord-Rogaland ikke blir å finne om bord eller i våre kundesentre, er informasjon om våre ruter fortsatt lett tilgjengelig i flere kanaler. Her finner du ruteinformasjon:

  • På kolumbus.no.
  • I Kolumbus’ sanntidsapp.
  • Reiseplanleggeren, både på nett og i appen.
  • Telefon 51 92 52 00.
  • På holdeplasser.

Sist oppdatert : 11.10.2017