Kom i gang på 1 – 2 – 3

1. Planlegg reisen

For å planlegge hvordan du skal reise, anbefaler vi appen Kolumbus Sanntid. Legg inn hvor og når du skal reise. Da vil du få se de beste or raskeste reisealternativene med buss, tog og båt. Vil du ikke bruke appen, kan du bruke reiseplanleggeren på nett  eller sjekke rutetabellene til buss, båt, ferjer og tog på nettsiden.  

For å finne din nærmeste holdeplass, er Google maps et godt holdeplasskart.

2. Kjøp billett

De fleste foretrekker å kjøpe billett med mobilen, i appen Kolumbus Billett. Dette er en av fire måter å kjøpe Kolumbus-billett på. Merk at for noen reiser med båt er du nødt til å kjøpe billetten din på nettsiden eller i skranke.

3. Følg med på dine ruter

Sanntidsappen er et fantastisk verktøy når du skal reise med Kolumbus. Her kan du se hvor bussen, båten og toget er i sanntid, og hvor mange minutter det er til avgang fra din holdeplass. Du kan faktisk følge med på dem mens de beveger seg i kartet også. Noe annet som gjør sanntidsappen veldig nyttig, er at du kan få varsler om trafikale utfordringer for akkurat din rute eller avgang, for eksempel forsinkelser grunnet kø eller trafikkulykker. Samtidig ser du kjapt når neste buss, tog eller båt som du kan reise med, går.

Vi hjelper deg gjerne!

Den raskeste og enkleste måten å komme i kontakt med oss , er via vår Facebook-side. Her kan du enten skrive et offentlig innlegg, eller sende oss en privat melding. Du får svar innen kort tid i åpningstidene våre.

Du kan også skrive til oss her på nettsiden gjennom kontaktskjemaet vårt. Her kan du forvente svar innen to til tre virkedager.

Trenger du å snakke med oss fysisk, kan du ringe oss på 51 19 99 00 eller treffe oss i skranken på kundesenteret på Byterminalen i Stavanger. Vi er stolte av å kunne tilby landets beste kundeservice innen persontransport, og ser fram til å hjelpe deg.


Sist oppdatert : 29.09.2022