HentMeg i Stavanger

Under konferansen Nordic Edge tester vi ut HentMeg i Stavanger. Les mer her om hvordan du kan prøve tjenesten selv.

HentMeg-tjenesten er godt i gang i Sauda, og nå vil vi teste det ut i Stavanger under Nordic Edge Expo 25. - 27. september. Mellom klokken 08 og 20 kjører vi deg fra et hvilket som helst busstopp til et hvilket som helst busstopp innenfor Stavanger kommune. Merk at busstoppene må være på et sted som har fastlandsforbindelse.

I Sauda er det en minibuss som opererer tjenesten, mens det i Stavanger vil være fire biler som hele tiden vil kjøre de smarteste rutene for å frakte flest mulig til rett sted på kortest mulig tid.

HentMeg er for de som ikke bor langs kollektivaksene med høyest rutefrekvens. Vi bor i en glissent befolket region, hvor mange skal i ulike retninger hver dag. Da fungerer ikke en stor buss i en statisk rute best. Systemet bak HentMeg kalkulerer hele tiden hvor folk som har bestilt skal, og legger opp de mest effektive kjørerutene for bilene.

Hvordan virker HentMeg i Stavanger?

  • Bestill henting her på nettsiden. Jo tidligere du bestiller, jo større sjanse er det for at du blir hentet akkurat når du ønsker. Vi har fire biler tilgjengelig, og opererer etter første person til mølla-prinsippet.
  • Forutsatt ledig kapasitet, vil en bil hente deg til avtalt tid med et slingringsmonn på pluss/minus 15 minutter.
  • Du får beskjed per sms kort tid før henting med mer eksakt tidspunkt. Du kan også følge bestillingen din på nett.
  • Under testdagene 25. - 27. september vil HentMeg være gratis i Stavanger.
  • Er det flere som skal samme vei som deg, plukker vi dem opp på veien.
  • HentMeg er tilgjengelig i Stavanger 25. - 27. september mellom kl. 08 og 20.Bestillingen åpner allerede mandag 24. september.

Sist oppdatert : 17.10.2018