Grønn studentvelkomst

Kolumbus spiller igjen på lag med Fadderfestivalen og ønsker alle nye studenter velkommen til semesterstart med blant annet gratis bussbilletter og flere avganger til og fra universitetet i fadderuken.

Kolumbus har sendt over tre tusen syvdagersbilletter til alle nye studenter som har registrert seg hos Fadderfestivalen. På denne måten håper vi at så mange som mulig får en god smak av hvordan det er å reise i Stavanger uten bruk av bilen.

I tillegg har vi doblet avgangene på rutene som går forbi universitetet både morgen og kveld, slik at så mange som mulig skal komme seg til og fra Ullandhaug under fadderuken.

Under selve fadderuken stiller vi med en stand i festivalteltet, hvor studentene kan slå seg ned i gode sakkosekker, lade telefonen og koble seg på trådløst nett for å sjekke rutetider. Sanntidsinformasjon viser vi også på skjermer på Ullandhaug. Og kommer du til universitetsområdet med buss eller sykkel en av dagene denne uken, er sjansen stor for at noen fra Kolumbus er der med en overraskelse på lur til deg.

For resten av studieåret kan det være greit å huske på at Stavanger er den billigste av de fire største byene når det kommer til å reise kollektivt som student, og Kolumbus er den eneste mobilitetsleverandøren som gir studentrabatt på enkeltbillett:

Pris for 30-dagersbillett med studentrabatt:
Stavanger  : 360 kroner
Bergen       : 485 kroner
Trondheim: 460 kroner
Oslo           : 442 kroner

Husk også at Kolumbus har 56 busser som passerer universitetet mellom 07 og 09 om morgenen og mellom 15 og 17 på ettermiddagen.

God semesterstart!


Sist oppdatert : 23.10.2019