Ny student? Dette må du vite

Her er alt du trenger å vite for å komme deg rundt i Rogaland uten bil.

Slik kjøper du studentbillett

Vi er stolte over å ha den billigste studentbilletten i Norge - til bare 315 kr i måneden. Last ned appen Kolumbus Billett og velg månedsbillett med studentrabatt:

  

 

Som student kan du også kjøpe enkeltbilletter med studentrabatt. Vil du ikke ha billetten på mobilen, kan du ha den på et fysisk reisekort. Her leser du mer om alle måtene du kan kjøpe billett på.

Bysykkelen er en del av reisetilbudet som inngår i mobilbilletten. Har du gyldig billett i appen, for eksempel månedsbillett for studenter, kan du bruke bysykkelen kostnadsfritt i 15 minutter. Etter det begynner det å koste 1 kr per minutt. Mer informasjon om bysykkelen finner du her

Slik planlegger du reisen

For å finne ut hvilke ruter som går forbi studiestedet ditt, kan du gjøre et raskt søk i vår reiseplanlegger. Reiseplanleggeren finner du også som app ved å søke på Kolumbus der du laster ned apper.

Sjekk hvor bussen er i kartet

Last ned appen Kolumbus for å holde deg løpende oppdatert på når og hvor bussen går, og hvilken plasskapasitet bussen har. I sanntidsappen vil du også få opp relevant informasjon om den eller de rutene du søker på, dersom det skulle skje noe som påvirker reisen din som du må vite om. Det kan være for eksempel forsinkelser, omkjøring grunnet trafikkuhell eller andre meldinger som er nyttige når du skal ut på tur.

Sanntidskartet på nett finner du her.

Har du tilbakemeldinger til oss, eller lurer du på noe? Ta kontakt med kundesenteret vårt på nett eller telefon, eller kontakt oss på Facebook.

God semesterstart!


Sist oppdatert : 09.08.2023