Ta bussen til Gamlingen

Er du en av de mange som setter pris på friske kuldegrader i ansiktet mens du svømmer i det varme vannet på Gamlingen i Stavanger? Her får du busstilbudet dit forklart i korte trekk.

I kartet over er traséen til rute X60 markert med mørk farge, mens traséen for rute 4 har grønn farge. Du kan også se bussene som kjører de to rutene i sanntid.

Skal du komme så nærme du kan, tar du bussen til holdeplassen Mosvangen camping. Herfra er du et steinkast unna Gamlingen:

Rute X60:
Fra Stavanger sentrum: Hverdager går X60 fire ganger i timen før 18, to ganger i timen mellom 18 og 20 og en gang i timen etter 20. Første buss går 05 om morgenen. I helgene går den en gang i timen. Via Lagårdsveien og SUS.

Fra Sandnes sentrum: Hverdager går den to ganger i timen fra 16, og en gang i timen fra 20. Første buss går 04:43 fra Sandnes. I helgene går den en gang i timen. Via Forus øst og UiS.

Hvis du aksepterer å gå under hundre meter ekstra, kan du ta bussen til holdeplassen Ullandhaugveien like ved Brustadbua.

Rute 4:
Fra Stavanger sentrum: Hverdager går rute 4 hele åtte ganger i timen før klokka 18, og fire ganger i timen etter 18. Første buss går 06:03 fra Rosenli. I helgene går den fire ganger i timen mesteparten av dagen.

Fra Madlakrossen: Avgangsfrekvensen er lik som fra Stavanger sentrum.

Sjekk nøyaktig avgangs- og ankomsttid ved å skrive inn ditt avreisested og enten Mosvangen camping eller Ullandhagveien i reiseplanleggeren øverst til høyre på denne siden.


Sist oppdatert : 30.01.2019