Bli med på reisen

Slik vil vi i Kolumbus gjøre Rogaland til et enda bedre sted å leve. Bli med på reisen!

– Målet er at kundene våre skal være veldig happy med å bruke oss. De skal velge å sette bilen fra seg, i alle fall av og til.

Det sier Odd Aksland, direktør i Kolumbus. Han vet godt at bilen tradisjonelt står sterkt i Rogaland, men mister ikke motet av den grunn. For hver person som velger å ta en bilfri reise, jo bedre er det for klimaet, trafikkflyten og nærmiljøet. Det er motiverende!

Derfor jobber vi hver dag i Kolumbus for å gjøre det enkelt å komme seg rundt i Rogaland uten bil. Nå får kundene våre – som de første i landet – både buss, tog, båt og sykkel på en og samme billett. Vi er stolte over utviklingen vi har hatt, og ydmyke angående det store ansvaret og mandatet vi har fått. Og det er kundens ønsker og behov som betyr mest for utviklingen videre, ifølge Aksland.

– Vi har 90 000 som reiser med oss hver eneste dag. Hvis de opplever noe som vi kan forbedre oss på, må de gi beskjed til oss, så tar vi det på alvor. Vi er helt avhengig av å få de tilbakemeldingene sånn at vi kan bli bedre, sier Odd Aksland.


Sist oppdatert : 16.07.2020