Bli med i årets julekalender

Hver dag kan du finne en ny kalendergave gjemt et eller annet sted i vårt kjære fylke. Følg med på Facebook eller Instagram for å delta!

Hver dag frem til og med 24. desember åpner vi en ny «luke» i vår gavekalender på Facebook og Instagram. Dagens luke er bilder og hint til hvor du kan finne gaveposen vi har plassert ut ett eller annet sted rundt omkring i Rogaland. Her har vi plukket ut lokasjoner fra Haugesund i nord ned til Egersund i sør slik at flest mulig kan ha en sjanse til å finne en gave ila de neste 24 dager.

Hvordan delta?
Her må du rett og slett være klar og få med deg første hint på Instagram eller Facebook. Vi legger ut poster i disse kanalene hver dag, og har ingen funnet pakken innen de første to timer legger vi ut ytterligere hint om hvor og hvordan en kan finne gaven. Skulle gaven befinne seg på et sted du ikke kan komme deg til, kjenner du kanskje noen som kan plukke den opp for deg.

Hva kan du vinne?
Gaveposens innhold varierer fra dag til dag, men basen i posen er alltid den samme. Vi har selvsagt billetter fra Kolumbus som en del av innholdet, men vi har også fått med oss noen samarbeidspartnere (eks. Viking-FK, Nuart, Odeon kino) for å krydre det hele litt ekstra noen dager.

Regler
Reglene er ganske enkle. Alle kan finne og vinne bortsett fra ansatte i Kolumbus. Du kan vinne flere ganger dersom du er første person til stedet hvor gaven er plassert ut. Dette opplegget har ikke noe med Facebook og Instagram å gjøre, ei heller deres basisfunksjoner. Premiene og drift av konkurransen er ene og alene Kolumbus' ansvar. Vi vil heller ikke lagre eller spre informasjon om deltakerne til tredjeparter, men for å vinne må du samtykke til at ditt navn deles i våre digitale flater frem til 25. desember (dersom ønskelig kan vi deretter slette navnet ditt fra eventuelle poster).


Sist oppdatert : 28.10.2019